Video: enemmän kuin perushieronta

Rocky Emerson on todella kipeä, kun hän lähti tanssimaan ystäviensä kanssa viime yönä. Hänen poikapuolensa Nathan Bronson tunnustaa käyneensä hierontaterapiatunneilla yliopistossa. Hän tarjoutuu hieromaan Rockya auttaakseen häntä. Rocky on iloinen voidessaan olla samaa mieltä, mutta tietämättään hänelle, Nathan on jo hänen kanssaan, kun hän riisuutuu. Isojen tissien näkeminen on yksi asia, mutta kun Nathan vakoilee Rockyn hienoa persettä ja paljasta pillua, hän tietää tarkalleen, mitä hän aikoo tehdä.

Hieronta alkaa viattomasti, kun Nathan hieroo Rockyn jalkoja. Hän liikkuu korkeammalle ja osuu äitipuolensa reisien sisäpuolelle. Kun Nathan koskettaa Rockyn pillua, hän ei edes teeskentele yrittävänsä pysäyttää häntä. Sen sijaan hän kurkottaa ja vapauttaa Nathanin ilmeisen jäykän kullin hänen housuistaan, jotta hän voi pitää hauskaa itse. Tämän kullin ahmiminen on vain lämmittelyä Rockylle, joka on tajunnut tarvitsevansa paljon enemmän kuin hierontaa poikapuoleltaan.

Levittäessään reisiään Rocky kehottaa Nathania työntämään kullinsa syvälle ahneeseen pilluun. Hän tekee niin kuin äiti käskee. Seuraavaksi Rocky nousee jaloilleen ja nojaa hierontapöydän yli, mikä asettaa hänen paljaan pillunsa täydelliseen korkeuteen, jotta Nathan voi lyödä häntä takaapäin vetäessään hiuksiaan. Työntämällä Nathanin selälleen Rocky kiipeää sitten kunnon seksiaktimatkallle, joka saa hänen ison perseensä heilumaan Nathanin iloksi. Rocky kiemurtelee kyljellään hierontapöydällä Nathan tultua hänen sisälleen. Kun Rocky vaatii Nathan tulemista pilluun tai enemmin vatsan päälle, hän vetää mielellään ulos juuri ajoissa toimittaakseen ohjeiden mukaan.

Jätä kommentti