Seksitarina: Lyhyttä ja makeata

”Hei kulta, olen aivan kosteana. Poistu tietokoneelta… kiitos”

”EI! Sanoin sinulle, että odota, olen kiireinen ja olet paha pieni tyttö. Tulen käymään, kun olen valmis.”

Kiera vaelsi sinne, missä Scott istui, katsellen näyttöä ja alkoi hyväillä häntä takaapäin. Hän pyöri vihaisesti ympäri ja työnsi hänet pois.

”Vitun tähden. Käskin sinun odottaa. Mene nyt istumaan sinne ja ole kärsivällinen.” Hän huokaisi tietäen, että hän oli nyt enemmän ärsyyntynyt ja saattaisi saada hänet odottamaan vielä kauemmin kuin hän olisi aiemmin odottanut. Minuutti, kaksi minuuttia, sitten kului kymmenen; Hän oli edelleen uppoutunut kaikkeen, mitä hän teki, ja hän oli kyllästynyt. Lisää aikaa kului, kunnes lopulta Scott kääntyi hitaasti ympäri, he lukitsivat silmänsä huoneen poikki, hän oli nälkäinen hänelle ja hän tiesi sen. Scott rakasti olla hallinnassa, saada hänet hänen käskystään ja kutsusta. Hän tunsi itsensä vaikeaksi vain ajatellessaan tätä ja päätti, että hänellä olisi nyt hauskaa.

”Ok kulta, olen valmis nyt”, Scott hihkaisi sinne, missä Kiera laiskotteli sängyllä. Hän pudotti farkkunsa ja bokserinsa, kiipesi sängylle ja työnsi kyrpänsä hänen suuhunsa. Hän kamppaili, hänen huutonsa vaimeni hänen kyrvästään, kun hän yritti työntää hänet pois. Scott veti kätensä pois, kurkotti läheiseen laatikkoon ja otti esiin käsiraudat. Hän näki heidät ja valitti

”Mutta kultaseni, halusin vain mukavaa normaalia seksiä tänään”

”Kova, minä olen johdossa. Te tiedätte sen. Teemme sen minun tavallani tai emme ollenkaan”, hän huokaisi jälleen. Hän laittoi hänet rautoihin ja jatkoi naida hänen kasvojaan vielä kerran. Hän työnsi kyrpänsä syvälle hänen suuhunsa ja vaiensi häntä, jotta hän voisi nuolla hänen pallejaan. Alkuperäisistä vastalauseistaan huolimatta Kiera oli tottelevainen, otti sen sisään ja imi kovasti. Scott kumartui alas ja hieroi tissejään puristaen hänen nännejään kovasti. Hän halusi nähdä hänen hyppäävän hieman joka kerta, kun hän teki niin.<p>

Scott nussi häntä kovemmin ja löi itsensä alas hänen kasvoilleen uudestaan ja uudestaan. Hän tunsi itsensä laukeavan ja harkitsi laukeamista koko hänen kasvoilleen ja jätti hänet sinne tyytymättömäksi. Hän halusi kuitenkin enemmän ja päätti antaa hänelle ainakin vähän hauskaa, joten vetäytyi ja nojautui polvilleen katsomaan hänen huohotustaan ja hengityksensä palauttamista. Hän kurkotti samaan laatikkoon ja toi pallosuukapulan.

”Istu narttu. Aiot käyttää tätä. En voi antaa sinun häiritä naapurustoa.”

”Hei! Se on vähän isopäistä, et voi…” hänen sanansa katkesivat, kun Scott työnsi pallon suuhunsa ja kiinnitti suukapulan päänsä taakse. Hän näytti niin avuttomalta, että hän kumartui ja suuteli häntä hellästi otsalle”

Hän voihki hiljaa

Hänen häikäilemättömyytensä alkoi kuitenkin pian uudelleen, kun hän käänsi hänet ympäri niin, että hän makasi edessä, paljaana hänelle. Hän löi hänen persettään kerran, kahdesti, kolme kertaa, kovaa. Joka kerta jätti pistävän punaisen kädenjäljen hänen tavallisesti vaaleaan selkäänsä; Hän voihki hiljaa, kun hän jatkoi piiskaamista, kovemmin ja kovemmin, kunnes punoitus ei haalistunut. Sitten hän työnsi yhden sormen väkisin hänen persereikäänsä; Hänen koko ruumiinsa kouristi kivusta. Mutta hän tunsi olonsa julmaksi, tänään ei olisi liukuvoidetta [!] Uteliaisuudesta hän kurkotti pidemmälle ja tunsi hänen liottavan kyrpänsä, se oli turvonnut ja märkä, odottaen häntä. Kiera oli edelleen varastossa, hän halusi tätä niin kovasti ja pelkäsi liikkua, jos hän pysähtyisi. Hän hieroi hänen klitoristaan jonkin aikaa, hän ei voinut itselleen mitään ja päästi pehmeän huokauksen nautinnosta.

”Se on mielestäni tarpeeksi.” Scott nauroi julmasti, kun hän työnsi sormensa takaisin hänen perseeseensä, mutta se oli tällä kertaa hieman märkä, joten se ei sattunut niin paljon. Hän liikkui sisään ja ulos ja lisäsi pian toisen sormen. Hän kiemurteli yrittäen paeta kipua. Scott ei ollut vaikuttunut

”Älä yritä estää minua, senkin vitun lutka. Olet onnekas, että saat minulta jotain. Minun täytyy rangaista sinua nyt.” Hän veti kätensä pois ja asetti tyynyn hänen lantionsa alle niin, että hänen perseensä oli juuttunut ilmaan. Hän ohjaili itseään, kunnes hänen kyrpänsä kärki kosketti hänen persereikäänsä. Hän levitti hänen poskensa ja työntyi hitaasti häneen. Jopa pallosuukapulalla kipu oli ilmeisesti liikaa ja hän pystyi huutamaan, mikä pian väheni vaimeaksi nyyhkytykseksi. Pienellä poksahduksella hänen perseensä hyväksyi hänet ja hän oli hänessä. Hän lepäsi hetken anteliaisuuden kourissa, ennen kuin työntyi sisään ja ulos, hän alkoi liikkua kovemmin ja nopeammin, työntyen häneen joka kerta voimakkaammin. Hänen tiukka perseensä tuntui niin hyvältä hänen kyrpänsä ympärillä, että hän alkoi voihkia nussiessaan häntä yhä voimakkaammin.

Orgasmin aallot levisivät

Pian hän oli valmis ja orgasmin aallot levisivät koko hänen kehoonsa, kun hän täytti hänen perseensä mehuillaan. Hänen koko ruumiinsa tärisi ja hänen täytyi antaa itselleen hetki ennen kuin hän vetäytyi, jättäen mällin tippumaan hänestä peittäen posket. Hän kumosi pallon suukapulan

”Voi kulta, se oli niin hyvää. Kiitos”, hän käänsi hänet ympäri, katsoi häntä ylös ja alas omahyväisesti ja vastasi vain: ”Älä yritä pysäyttää minua ensi kerralla.” Hän kumartui, avasi hihansuut, suuteli häntä hellästi huulille ja palasi tietokoneensa ääreen jättäen hänet uupuneeksi, rönsyillen sängylle.

Jätä kommentti