Seksitarina ja video: Äitipuoli auttamassa

Sarah Taylor ei voi sietää poikapuoltaan Jay Romeroa, joka jättää paskansa ympäri taloa. Hän yrittää soittaa hänelle, mutta hän ei vastaa. Kun hän riisuu shortsinsa, hän tekee itsensä mukavaksi odottaessaan Jayn ilmestymistä. Loppujen lopuksi hän ei pidä housujen käyttämisestä, mikä on juuri sitä, mitä hän kertoo Jaylle, kun hän ilmestyy.

Kun Jay ponnahtaa ison luun, Sarah kertoo hänelle, että hänen on opittava hallitsemaan itseään, jos he aikovat elää yhdessä. Viemällä hänet makuuhuoneeseen, hän kuppaa hänen pallejaan ja pyytää häntä tekemään saman pillulleen, jotta hän voi tottua näkemään ja koskettamaan. Sitten hän tarjoutuu auttamaan häntä vielä enemmän orgasmeilla. Tämän saavuttamiseksi Sarah aloittaa syväkurkulla Jayn ja toimittaa mukavan tissivitun ennen kuin hän syö hänet.

Sarah polvistuu ja kehottaa Jayta nussimaan häntä koiralla. Hän voi ihailla hänen isoa persettä, kun hän lyö pois hänen pilluaan! Hän antaa Jaylle käänteisen cowgirl-kyydin pitääkseen perseen hänen silmissään. Kun Sarah kaatuu, Jay saa ihailla noita isoja tissejä, kun hän antaa hänen viedä hänet hakkaamaan kaupunkia viimeisen kerran ennen kuin hän vetäytyy ulos pähkinälle hänen vatsalleen.

Jätä kommentti