Seksitarina: Ensimmäinen kertani

Tarina alkaa sillä, että minä ja sisareni suostumme ystävän toimesta menemään koripallopeliin. Suostun menemään, toivoen näkeväni poikaystäväni Paran, joka saattaisi myös osallistua peliin.

Kohdatessani Paran pelissä, olen aluksi pettynyt, koska Para on kiinni puhelinkeskustelussa ystävänsä kanssa. Haluaisin Paran puhuvan minulle tai koskettavan minua, mutta Para on liian kiireinen puhelimessa. Puoliajalla Para kysyy, haluaisinko kävellä hänen kanssaan, ja suostun.

Menemme yläkertaan ja pysähdymme ikkunan kohdalle, jossa on kynnys. Para nojaa ikkunaan ja minä nojaan häneen. Alamme keskustella, ja liikun niin, että olen Paran edessä. Kertoilen haluavani koskettaa Paraa intiimisti, koska olemme keskustelleet aiemmin siitä, mitä haluaisimme tehdä toisillemme. Para kietoo kätensä ympärilleni, mikä tekee minulle vaikeaksi pyytää Paraa koskettamaan minua, koska olen hyvin hermostunut.

Para kysyy, mistä on kyse halustani koskettaa häntä, ja tiedän, että Para kiusaa minua. Suutelemme, ja alan kosketella Paraa housujen läpi. Kysyn, tuntuuko se hyvältä, ja Para vastaa, että se tuntuu todella hyvältä. Pyydän lupaa koskettaa Paraa, ja Para antaa luvan. Olen syvästi järkyttynyt Paran koosta, joka on suurempi kuin odotin. Alan hyväillä Paraa, ja Para reagoi siihen nojautumalla taaksepäin.

Toiseen paikkaan

Näemme aikuisen tulevan käytävää pitkin, joten kiirehdimme takaisin alakertaan. Ehdotan, että jatkaisimme naisten wc:ssä, ja menemme sinne. Menemme esteettömään vessakoppiin ja aloitamme suutelemisen uudelleen. Laitan käteni takaisin Paran housuihin, tartun hänen penikseensä ja alan hyväillä sitä. Para ei pysty seisomaan kunnolla ja laittaa kaiken painonsa minuun. Vaihdamme paikkaa, jotta Para voisi nojata seinään. Jonkin ajan kuluttua jatkan Paran hyväilyä.

Para kertoo, että jos haluan hänen koskettavan minua, minun pitää vain kertoa siitä. Sanon, että haluan vain koskettaa Paraa. Tiedän, että Para on kokematon tyttöjen kanssa, varsinkin kun pyysin Paraa koskettamaan minua, eikä se tuntunut hyvältä ollenkaan – Para kosketteli vääriä paikkoja. Para pyytää minua koskettamaan hänen peniksensä päätä, ja teen niin. Para rakastaa sitä ja pyytää, voisinko suudella sitä tai jotain. Polvistun ja olen kasvotusten peniksen kanssa. En ole koskaan nähnyt mustaa penistä tai ylipäätään penistä livenä tai edes koskettanut sellaista. Laitan suuni sen ympärille ja se maistuu hieman suolaiselta kärjessä, todennäköisesti esiliukastetta. Se ei maistu yleisesti ottaen miltään. Rakastan Paran tuoksua, hänen hajuvetensä ja hien sekoitusta. Para hikoilee paljon.

Ensimmäinen kerta

Se, että Para ei ole koskaan ollut kosketuksissa tytön kanssa tai kenenkään muun kuin itsensä kanssa, kiihottaa minua paljon. Äänet, joita Para tekee, ovat niin kuumia ja rohkaisevat minua vielä enemmän kuulemaan lisää. Noin tunnin kuluttua äitini soittaa minulle ja kysyy, milloin peli päättyy. Kerron, että se on juuri päättynyt, ja äiti kertoo, että isäni hakee minut ja sisareni pelistä äidin sijaan. Sen jälkeen minä ja Mariah odotamme isääni ja Paran ystävä odottaa Paraa, koska Para on joko hänen kyytinsä tai toisinpäin.

Para kamppailee kävellessään, koska hänellä on siniset pallit eikä hän saa penistään takaisin housuihinsa. Nauran tietenkin. Paran ystävät näkevät meidät ja tietävät varmasti, että olemme tehneet jotain. Minä ja Mariah odotamme pääsisäänkäynnissä, ja Para istuu viereeni täysin järkyttyneenä siitä, mitä teimme. Jostain syystä en kuitenkaan pysty prosessoimaan sitä, minulla ei ole minkäänlaisia tunteita. Isäni ilmoittaa olevansa paikalla, ja suutelen ja haluan Paraa hyvästiksi. Autossa Para tekstaa minulle, että meidän pitäisi FaceTime-puhua, kun pääsen kotiin, ja suostun siihen heti syötyäni. Soitan parhaalle ystävälleni ennen FaceTime-puhelua Paran kanssa, jotta voisin kertoa hänelle, mitä tapahtui. Ystävä on täysin järkyttynyt, mutta hän ei tuomitse minua lainkaan tai häpeä minua, vaan sanoo, että se tapahtuija se on kaikki. Olen iloinen, että kerroin siitä ystävälleni, koska luotan häneen kaikessa ja vain häneen Jumalan lisäksi. Osa minusta on hieman varuillaan siitä, kertoisiko Para muille ihmisille, mutta hän ei koskaan tehnyt niin. Ei siksi, että hän olisi nolostunut, vaan siksi, että kukaan ei tarvitse tietää, ja se on meidän salaisuutemme. Rakastan olla Paran ensimmäinen kaikessa, ja voin vielä haistaa Paran hajuveden paidassani, mikä on mahtavaa. Toivon, että voimme olla toistemme ensimmäiset seksissä. Toivon, että voimme tehdä sen pian.

Jätä kommentti