Seksitarina: Dean ja minä – tarina meidän kahden hetkestä

Aurinko ei ollut täysin noussut herätessäni, ja pelkkien verhojen läpi tihkuva valo oli niin lempeää, että pidin silmäni kiinni. Se, että makasin täällä Deanin kanssa jouluaamuna, toi hymyn huulilleni. Hetkemme, himokkaasta ja kuumasta kuin viime yönä tähän suloisuuteen unessamme vierekkäin, eivät koskaan lakanneet kiehtomasta minua.

Ojensin jalkani varoen siirtymästä liian voimakkaasti patjan pinnalle, mutta Dean hämmensi takanani.

Hänen kätensä ojentui sivelemään lantiotani.

”Oletko hereillä?” hän kuiskasi. ”Kyllä. Tuskin.” ”Mmm.”

Hän päästi äänen ennen kuin syöksyi minua vasten, hänen rintansa leveys lämmitti selkääni ja jalat taittuivat reisieni alle. Hän harjasi hiukseni sivuun ja painoi sitten pehmeitä suudelmia niskalleni ja olkapäälleni.

”Hyvää huomenta.”

”Aamu.”

Kiersin käteni vyötäröni ympärille, laiduntaen sormia, jotka hän oli asettanut lantiolleni, ennen kuin hän liu’utti ne käsivarteni yli ja sitten sen alle liukuakseen kyljelläni olevien kreikkalaisten kirjainten yli, ελευθερία. Eleutheria

Löydätkö vapauden, kun sinut vangitaan?

Hän oli kysynyt tätä minulta ensimmäisenä aamunamme yhdessä, sormet leikkivät tatuointini päällä kuin nyt, kun olimme jakaneet villin yön, jossa hän oli kutsunut minut tutkimaan tätä intensiivistä, herkullista maailmaa hänen kanssaan. Oli ollut helppoa sanoa kyllä, koska kuinka kukaan voisi kieltäytyä seikkailuista, joita hän tuntui kaipaavan koko elämänsä? Dean oli vetänyt jokaisen toiveeni esiin ja jotenkin inspiroinut vielä enemmän.

”Tiedätkö, mistä unelmoin?” hän kysyi.

”Mitä?”

”Viime yönä. Tapa, jolla katsoit polveni yli.”

Hieroin poskeani tyynyä vasten ja avasin silmäni lähempänä lepäävälle Deanille. En ollut unelmoinut siitä, mutta ajattelin sitä nyt. Olin halunnut kokeilla sitä, ja tieto siitä, että se innosti häntä yhtä paljon kuin se kiihotti, oli myös kääntänyt minut. Harkittu kuritus tuntui edelleen typerältä, mutta oli vaikea olla huomaamatta, kuinka paljon olimme molemmat nauttineet siitä.

Dean kaareutui lantiolleen, hänen orastava erektionsa hieroi persettäni.

”Mitä haluaisit eniten?” kysyin.

Dean juoksi kätensä lantioni yli hyväillen sitä samalla kun hän puhui kaulaani vasten. ”Useimmat? Vaikea sanoa.” Hän taivutti sormensa lonkkaluuni ympärille kuten rakastin, kiusoitellen minua sormenpäidensä kaivauksella. ”Se, että perseesi oli esillä minulle. Tapa, jolla hyppäsit polvellani… ja hieroi klitoristasi minuun.” Hengitin terävästi, ja Dean siirsi sormiaan eteenpäin silittäen kumpuni yläosaa heikoimmalla kosketuksella. ”Käteni ääni sinulla? Se oli seksikästä. Tapa, jolla huudahdit myös. Ja kun lyön pilluasi…” Kun hän oli sanonut tämän, hän juoksi sormensa alemmas. Erotin jalkani, peitto ja lakanat putosivat poispäin meistä. ”Piditkö siitä?”

”Kyllä.” Selkäsaunaa mietin edelleen, mutta se kyllä. Se oli tehnyt minut sisään. Deanin sormet hiipivät poimujeni väliin itsepintaisesti, tutkien. Hän työnsi ne sisälle ja minä voihkin.

”Olet jo märkä. Tippuu meiltä puhumalla siitä. Rakastan kuinka puhuminen tekee tämän sinulle, kastelee sinut näin…”

Kierähdin taaksepäin hänen sisäänsä, potkaisin jalkani ulos ja hänen reitensä yli, jotta hän pääsisi paremmin käsiksi. Dean liu’utti kätensä patjan ja vyötäröni väliin ja nosti minua, kunnes olin melkein hänen päällään. Hänen toisen kätensä sormet upposivat niin pitkälle kuin pystyivät. Hän taputti kättä rinnalleni ja piti minua kiinni suu kuumana olkapäälläni.

”Voi Jumala…”

Dean veti sormensa ulos ja pyyhkäisi sitten tyynyjä nopeasti klitorikseni yli, kuten rakastin. Haukkoin henkeäni. ”Klitoriksesi on niin turvonnut. Avaa jalkasi enemmän, rakkaus.” Tein niin, leikin hänen päälleen, ja Dean veti minut kokonaan hänen päälleen upottaakseen sormensa uudelleen. Sidoin sormeni hiuksiini rakastaen kuinka hän piteli minua, kuinka syvälle hänen sormensa upposivat ennen kuin hän varasti ne hieroakseen märkyyttäni turvonneelle nupulleni.

”Vittu…” Puristin lantiotani, mutta hän painautui kovemmin sisääni.

”Jää. Avaa, Maya. Näin.” Voihkin, hänen sormensa upposivat sisään, sitten ulos näppärässä kiusanteossa. Hän puristi minua tiukemmin kädellä rinnalleni taputtaakseen toista varovasti kyrpääni vasten.

”Voi… Ai niin.”

Dean murisi takanani. ”Pidät siitä, eikö niin?”

”Kyllä”, kuiskasin kykenemättä pysäyttämään sanaa siitä, kuinka hyvältä se tuntui. Hän teki sen lujemmin seuraavalla kerralla ennen kuin työnsi sormensa syvälle. Kun hän veti ne ulos, hän taputti niitä jälleen minua vasten ja otti kovan kosketuksen aukkooni märällä poksahduksella. Huusin ja hän hieroi klitoristani ja läimäytti kyrpääni vielä kerran. Nautinto tanssi tiensä aistieni läpi ja avautui sydämessäni. Dean työnsi sormensa sisälle ja puri lihaani.

Kun voihkin, hän sanoi: ”Nyt, tule.”

Jätä kommentti