Saksalainen seksitarina: Thomas

Thomas oli aloittanut uuden työpäivänsä. Hän oli noussut aikaisin, pakannut tavaransa ja ajanut satamaan. Hän oli työskennellyt kalastajana jo 3 vuotta ja oli hankkimassa omaa kalastusalusta, mikä olisi 20-vuotiaalle suuri saavutus ja johon hän pyrki suuresti. Mutta niin kauan kuin hän ei vielä pystynyt siihen, hänen täytyi olla osa kalastusyhteisöä.

Hänellä oli tänään uusi tulokas. Hänen nimensä oli Petra ja Thomasin piti opettaa hänelle, miten kaikki tehdään veneessä sen käyttämiseksi. ”Hei Petra, oletko valmis lähtemään avomerelle?” hän kysyi.

Petra nyökkäsi ja esitteli itsensä Thomasille. Hän oli 19-vuotias ja oli juuri aloittanut kalastajan koulutuksen. Hänen kouluttajansa oli sairaana sinä päivänä, joten Thomasin piti opettaa hänelle asioita tänään. He menivät veneeseen ja lähtivät sen jälkeen ulos.

Se oli pieni kalastusvene, jossa oli verkko kalastamiseen ja pieni rahtitila. Se oli jo vanha ja ruostunut, ja sillä oli usein ongelmia moottorin kanssa, mikä oli myös ongelma tänään. He olivat kaukana merellä, kun moottori alkoi taas oireilla. He eivät voineet palata. ”Minulla ei ole myöskään kuuluvuutta” Petra vastasi, kun Thomas kysyi, onko hänelläkin kuuluvuusongelmia. Missään ei näkynyt laivaa tai maata, mikä ei yllättänyt heitä, koska he olivat ajaneet niin kauas.

Mutta oli vielä yksi ongelma. Suuri myrsky oli tulossa ja kymmenen minuutin sisällä he olivat tragedian keskellä. Suuret aallot tulivat ja he olivat kallistamassa laivaa. Molemmat pakenivat paniikissa pientä rahtitilaa, kun laiva kaatui ja alkoi hitaasti upota ylösalaisin.

”En halua kuolla” Petra sanoi Thomasille. Thomas tiesi, ettei mitään ollut enää tehtävissä. ”Me kuolemme, Petra, emme voi tehdä mitään. Laiva uppoaa pian” Thomas sanoi surullisena. ”No, onko sinulla vielä jotain sanottavaa?” Petra kysyi. ”Kyllä, pidän sinua kuumana. Haluatko tehdä vielä jotain?” Thomas kysyi. Petra nyökkäsi ja alkoi suudella Thomasia kuin hullu. Thomas riisui hitaasti Petran ja itsensä vaanteet. Hän näki Petran kauniit rinnat ja Petra otti hänen peniksensä esiin. Hän meni polvilleen ja alkoi antaa suuseksiä. Ensin vain terskalle, mutta hän otti sitä yhä syvemmälle suuhunsa, kunnes se oli hänen kurkussaan. ”Voi, tämä on niin ihanaa.

Haluatko tukehtua penikseeni vai mitä?” hän kysyi. ”Kyllä, mieluummin siihen kuin hukkua” Petra vastasi noustessaan ylös. Petra kääntyi ympäri, nojasi seinään ja näytti Thomasille herkullisen takapuolensa. ”Haluatko tulla sisääni ennen kuin menemme?” hän kysyi. ”Minä panen sinua kunnolla, Petra. Meillä on hyvin kaunis kuolema, sen lupaan sinulle” Thomas vastasi.

Thomas työnsi peniksensä Petran sisään takaapäin ja molemmat alkoivat voihkia. Thomas nussi kovemmin ja kovemmin samalla kun hän hieroi käsillään Petran takapuolta ja rintoja. Vesi alkoi nousta heidän alastomien vartaloidensa ympärille. ”Mmm, tämä on niin ihanaa. Olisiko järkeä yrittää uida ulos laivasta?” Petra kysyi. ”Ei, me vain kärsisimme enemmän ja pidempään, Petra. Me hukkuisimme joka tapauksessa. Keskitymme mieluummin nauttimaan vielä hetken ennen kuin kaikki on ohi” hän vastasi. Petra suostui ja he jatkoivat seksiä.

Vesi nousi minuutissa heidän lanteiltaan heidän kaulaansa asti ja heidän oli pakko alkaa uida. Laiva oli jo syvällä veden alla. Minuutin kuluttua sisätila täyttyi kokonaan ja Petra ja Thomas saivat ottaa viimeisen hengityksensä ennen kuin he olivat veden alla. Thomas nussi Petraa niin kovaa kuin pystyi takaapäin. He suutelivat toisiaan, mutta Petra ei voinut enää pidättää hengitystään ja hän nieli vettä. Hän nytkähti ylävartalostaan kivun takia. Hänelle oli selvää, että tämä oli loppu ja hän nautti elämänsä viimeisistä 1-2 minuutista nussien Thomasia. Thomas nieli myös vettä ja hänelle oli selvää sama. Ainoa mitä he vielä halusivat, oli orgasmi.

Thomas nussi häntä niin kovaa kuin pystyi, he suutelivat toisiaan yhä uudelleen ja nytkähtelivät keuhkojensa kivusta, mutta kipu peittyi nautinnon alle. Thomaslaukes ensin ja sen jälkeen Petra. Sperma, joka valui Petran emättimestä, ui hitaasti ympäriinsä täyteen vettä tulleen veneen sisällä. He suutelivat toisiaan vielä viimeisen kerran ja sitten he suljivat hitaasti silmänsä, kun Thomas vielä viimeisen kerran himokkaasti puristeli Petran rintoja ja takapuolta.

Jätä kommentti