Kun kadun toisella puolella oleva MILF tarvitsee vähän apua, naapuri on valmis auttamaan

Beautiful woman in black lingerie

Naapurini on MILF: n todellinen määritelmä. Hänen asenteensa, pituutensa, rakenteensa. Hän oli todellinen saalis miehelleen. Se on tietysti, jos hän haluaa naida niin hyvältä kuin näyttää. Aiempien kokemusteni mukaan nämä kaksi kohtaavat harvoin. Kaunis nainen on vähemmän todennäköisesti yhtä villi kuin tavallinen tyttö. Jotain ylikorvausmekanismia. Silti hän olisi katsomisen arvoinen.

He muuttivat taloon muutama vuosi sitten ja tulemme hyvin toimeen keskenämme. Hänen miehensä näyttää hyvältä ja sinun ja minun välillä he muodostavat mielestäni hyvännäköisen parin. Heillä oli yksi vitun tyttö, joka oli valmistunut lukiosta seuraavana vuonna. Mutta Jean näyttää hyvältä jopa naimisen jälkeen. Luulen, että Jean sanoi olevansa cheerleader ja tanssija nuorempana. Hän rakastaa vartaloaan ja poseeraa usein, kun vain puhumme. Hän käyttää tiukkoja shortseja ja toppeja koko ajan kesällä ja osoittaa perseensä sinulle, kun hän kumartuu hakemaan jotain. Joskus ajattelen sitä. Kunnioitan hänen miestään ja heidän avioliittoaan, joten olen ystävällinen ja kohtelias ja kohtelen heitä kuin ystäviä. Ainakin sitä luulin projisoivani. Se, mitä seuraavaksi tapahtui, oli suuri yllätys.

Olin pystyttänyt autotalliin pienen penkin korjaustöitä varten ja olin kiireinen keskittymään käsillä olevaan työhön, kun huomasin Jeanin seisovan ajotien päässä. Hän kantoi konttia ja sanomalehteä. Hänen jalkansa olivat ristissä asennossa ja hän keinui hieman. Hän oli aktiivinen nuorena ja hänellä on edelleen tämä määritelmä jaloissaan ja vyötäröllään. Minun on täytynyt tuijottaa häntä pitkään, kun hän sai kärsimättömän ilmeen kasvoilleen. Sellaisen, jota en ollut koskaan ennen nähnyt. Viittasin häntä tulemaan ylös ja laskin työvälineeni alas.

Hänen miehensä oli poissa työmatkalta ja tytär koulusta. Vaimoni työskentelee koko päivän, kun minä teen urakkatyötä. Joten naapurusto oli hiljainen ja molemmat talomme olivat tyhjiä. Jean istui tavarat penkille ja lepäsi kätensä penkin reunalla, hän risti jalkansa uudelleen ja nojautui eteenpäin tukien hartioitaan. Tämä oli seksikäs poseeraus, jonka ansiosta minun oli helppo nähdä hänen pilkkomisensa. Hänen lantionsa tavallaan työntyi sivuun ja hän hymyili erittäin tyytyväisellä ilmeellä.

Hetken kuluttua hänen lantionsa työntyi takaisin ilmaa vasten. Kun hän veti itsensä jälleen pystyyn, hän näytti puristavan peppulihaksiaan yhteen. Katsoin ympärilleni naapurustossa taitavasti ja kysyin, voisiko hän antaa minulle käden astian kanssa ja laittaa sen pesualtaan viereen. Hän näytti pettyneeltä ja otti kasan ja odotti minun johtavan. Kävelin penkin ohi autotallin toiseen päähän. Ajattelin olla niin kiihottunut hänen teoistaan ja ihmettelin, mitkä hänen aikomuksensa olivat. Mutta mistä minä sen tietäisin? Kuinka voisin kysyä häneltä?

Kun siirrymme kohti pesukonetta ja kuivausrumpua, kuulin hänen kysyvän, voisinko auttaa häntä myös jossain. Käännyin ja katsoin näkeväni hänen seisovan jalat ristissä. ”Toki”, vastasin. Minulla ei ollut syytä olla tekemättä. Hän ojensi sanomalehden ja astian ja hänellä oli viekas mutta anova ilme kasvoillaan. OMG! Onko hän kuuma. Jos olisimme nuorempia ja sinkkuja, joutuisin niin suuriin vaikeuksiin. Jahtaisin häntä ympäriinsä ja nolaisin itseni, pilaten perheemme maineen. Tuijotin häntä ”mitä tarvitset” -hymylläni, kun hän sanoi sen: ”Oletko koskaan tehnyt anaalia ennen?”

Minä vain jäätyin. Aivoni kävivät ylikierroksilla kuvitellessani, kuinka mahtavaa se olisi ja kuinka väärin tämä oli, mutta en voinut keskeyttää. Jos hän haluaa sitä, teen sen. Kyllä, hän haluaa sen. Tämä on niin väärin. Haluan antaa sen hänelle. Tämä voi päättyä huonosti. Silloin hän sanoi: ’Tiedän, että pidät kehostani. Olen katsellut sinun katsovan minua kadun toiselta puolelta.’ Ok, joten ehkä projektioni oli hieman virheellinen. Yritin hymyillä. Hän jatkoi: ”Haluatko naida minua perseeseen?” Sydämeni hyppäsi ja minun on täytynyt muuttua valkoiseksi, kun tuijotin häntä. Hänen jalkansa olivat yhä ristissä, kun hän horjui siellä säälittävä vetoomus kasvoillaan. Minulla oli hänen lupansa, mutta minne tämä viedään. Vaimoni oli poissa pari tuntia. Kullini oli vastuussa. Mitä. Ilmeeni muuttui ja hän hymyili. Siristelin silmiäni ja sanoin ivallisesti virnistäen: ”Näytä minulle tuo perseesi.”

Hänen ilmeensä suli tyytyväiseksi hymyksi, kun hän kääntyi ja kumartui paljastamaan kauniin, pyöreän kuplapeppunsa, joka oli täytetty hänen tiukkoihin shortseihinsa. Hän heilutti sitä edestakaisin edessäni. Halusin koskettaa sitä, hieroa käsiäni kaikkialle. Mutta minä vain seisoin siinä ja sanoin: ’Mitä sinä odotat, sanoin, että näytä minulle.’ Hänen on täytynyt löysätä tiukkoja shortsejaan, kun hän kääntyi ympäri, koska kun hän kurkotti takaisin, ne vain liukuivat suoraan hänen perseestään ja alas jaloistaan. Se iso kaunis vain tärisi ja heilui. Remmialushousut tuskin piilottavat punaista pepputulppaa. ”No, pidätkö siitä nyt?” hän sanoi silkkisellä äänellä. Haarani nykäisi ja minun piti säätää itseäni tai ottaa riski loukkaantumisesta.

Voihkaisin kullini kovettuessa housuissani. Ojensin käteni hänen perseelleen peukalo suoraan pepputulpan kuppiin. Hän tärisi ja vaikeroi. Painuin sisään ja hän voihki kovemmin. Hän painoi painetta vastaan. Silloin tiesin, että aiomme todella harrastaa seksiä eikä vain seksiä vaan anaaliseksiä. Käytin tyylikkäintä ääntäni: ’Älä nolaa itseäsi täällä, mennään sisälle, jotta voimme saada yksityisyyttä.’ Sitten läimäytin hänen persettään ja avasin oven taloon.

Kun kävelimme ovesta sisään, kysyin: ”Haluatko minun vain nussivan ja laukeavan perseeseesi, vai tarvitsetko minun lyövän sinua, kunnes laukeat?” Hän katsoi minua olkapäänsä yli viattomalla silmällä ja löysällä huulella. Tuntui kuin olisin pyytänyt häntä paljastamaan synkimmät salaisuutensa. Sen on täytynyt yllättää hänet, että edes kysyisin. Jean vaikuttaa sellaiselta tytöltä, joka on luultavasti tottunut sanomaan vain ”mene” ja sitten nauttimaan kyydistä. Mieleni tai mulkkuni ajatteli jotain muuta.

”Haluat minun nussivan persettäsi, näen nyt, että tarvitset sitä. Voin auttaa sinua. Sinun ei tarvitse vastata heti. Ehkä haluaisit imeä kyrpääni samalla kun ajattelet sitä…”

Hän oli edelleen jäätyneenä siellä noilla viattomilla silmillä. Osoitin kyhmyäni ja annoin hänelle parhaan ”No, odotan” -ilmeeni. Hän pudisti viattoman ilmeen kasvoiltaan ja keskittyi käsillä olevaan maaliin. Kyrpäni ja hänen suunsa. Hänen kätensä avasivat taitavasti housuni ja paljastivat jäykän kouralliseni. Ääni karkasi hänen huuliltaan, kun se tuli näkyviin: ”Tiesin, että sinä riittäisit”, hän sanoi hieroessaan sitä. Hän kyykistyi alas ja pysäytin hänet: ’Pudota shortsisi ensin ja menetä paita.’ Jälleen Jean sai ilmeen kasvoilleen kuin hän olisi paljaana tai kiinni pahasta.

Hänen ruumiinsa oli lyhyt ja luja, ja hän nousi seisomaan antaen shortsien pudota maahan paljastaen pitsiremmien peittämän kumpunsa. Hän astui ulos niistä vetäessään nopeasti paitansa päänsä yli. Hänen yhteensopivat pitsirintaliivinsä tuskin pitivät pirteitä rintojaan paikoillaan, kun hän heilui. Hänen seksikumpunsa oli sileä ja pystyin erottamaan rypyn keskeltä. ”Se on mukavaa”, sanoin, kun hän käveli takaisin ja tarttui kulliini. Housuni luiskahtivat maahan ja hän kyykistyi jälleen alas huoltamaan kulliani. Hänen kätensä ja suunsa alkoivat työstää mieheni lihaa varovasti, hän hidasti. Ehkä hänellä oli toisia ajatuksia. On aika soveltaa hieman lisäkannustinta. Joten kysyin, pitikö hän siitä, että se tukki hänen perseensä. Hän vaikeroi ja vastasi hiljaa: ’Kyllä.’ Jatkoin sanomalla: ”Kuinka usein pidät siitä, että sinulla on oikea kyrpä perseessäsi?” Hän tärisi hieman ja voihki nuollessaan sauvaani.

Hän ei vastannut. Jatkoin: ’Sanoit, että minun riittää. Tarkoititko tarpeeksi suurta?” Hän puristi peppuposkiaan, taivutti selkänsä ja imi kullini kärjen suuhunsa. Hänen kätensä hieroi varttani, joten sanoin: ”Käytä kättäsi näyttääksesi minulle, kuinka tykkäät leikkiä tuolla pepputulpalla.” Tunsin hänen ytimensä tärinän. Hän ojensi toisen kätensä takaisin koskettaakseen pistoketta ja hänen voihkimisensa lisääntyi. Vaadin, että hän leikkii sillä, jotta voisin katsella. Hän sääti kyrpääni suuhunsa, jotta hän voisi käyttää molempia käsiään pepputulpan työstämiseen. Laitoin käteni hänen takaraivolleen auttaakseni häntä vakautumaan. Kun molemmat kädet olivat hänen perseensä ympärillä, hänen asenteensa alkoi muuttua.

Hänen pelkojensa on täytynyt hälventyä, kun hän alkoi valittaa ja voihkia. Hänen lantionsa alkoi pomppia jännityksen lisääntyessä. Tämä lisäsi myös hänen kykyään imeä kyrpää ja pienellä vaivalla hän työsti makkaraani suuhunsa ja ulos. Nyt minulla oli hänet, se on hyvä. ”Haluaisitko tuon ison kyrvän perseeseen?” Hän vaikeroi myöntävästi. ”Haluatko vain nopean…” Hän vaikeroi hieman. ”Vai haluatko minun työntävän kyrpäni perseeseen, kunnes laukeat?” Se teki sen ja hän painoi kyrpääni niin pitkälle kuin pystyi ja piti itseään siinä samalla kun hän kiihkeästi liikutti käsiään pepputulpan ympärillä työntäen, vetäen ja kiertäen. Annoin hänen tuhahtaa, kun hän piti kyrpääni syvällä suussaan samalla kun hän jatkoi pepputulpan työstämistä perseeseensä.

Vedin hänen hiuksistaan ja hän voihkaisi. Yritin liu’uttaa kyrpääni ulos hänen suustaan, kun hän tasapainoili siinä. Tunsin hänen imevän kovasti pitääkseen lihani suussaan. Hän leikki edelleen pepputulpalla. Sanoin hänelle: ’Nouse ylös, jotta voin auttaa sinua tuo lelu perseessäsi.’ Hänen silmänsä avautuivat leveästi ja hän suoristi helposti jalkansa pitäen kulliani suussaan. Minulla on pitkät kädet ja pääsin helposti hänen halkeamaansa ja huomasin, että remmi oli pudonnut hänen nilkkojensa ympärille. Takatulppa oli liukas ja kuuma. Vedin sen suurimman osan matkasta ulos ja katsoin, millainen se oli. Se oli muotoiltu lyhyeksi rasvaiseksi munaksi, kirkkaan punaiseksi, sipulimainen pää ja kylkiluuttu. Hänen suunsa irtosi lihastani ja hän nuoli ja suuteli vartta. Kun työnsin tulpan takaisin sisään, hän voihkaisi, kietoi kätensä ympärilleni ja lepäsi hartioitaan vyötärölläni.

Työnsin ja vedin pistokkeesta, kunnes se nussi hänen persettään rytmissä, joka sai hänet hengittämään kovasti ja haluamaan lisää. Tein näin, kunnes kyrpäni pää tihkui ja kihelmöinti oli lakannut. Hän työnsi ja heilui, kun sanoin: ”Unohditko kyrpäni ja suusi?” Hän voihkaisi hajamielisesti ja palasi lihani luo. Kun hän laittoi sen suuhunsa, pre-cumini maku sai hänet voihkimaan ja jälleen hän alkoi työskennellä koko pituudeltaan suuhunsa ja ulos. Jatkoin hänen perseensä valmistelua työntämällä minikullia sisään ja ulos, piiskaamalla kädelläni hänen poskiaan. Olin valmis ja olin melko varma, että hän oli valmis. Joten sanoin: ’Haluaisitko tuon kullin syvälle perseeseesi suusi sijaan?’ Hänen jalkansa tärisivät ja tunsin pepputulpan työntyvän ulos hänen reiästään.

”Juuri tässä”, sanon, ”seinää vasten. Jalat takaisin ja levität’m.’ Olen aina halunnut sanoa sen. Kuten poliisi, joka pidättää perpin. Hän oli jo heikko ja tärisevä, kun hän kääntyi ja venytti seinää niin pitkälle kuin pystyi kuin kissa päiväunien jälkeen. Hän on hieman lyhyt ja minun piti kyykistyä alas asettaakseni liukkaan kyrpäni hänen odotusreikäänsä. Työnnyin sisään ja hän työnsi takaisin. Liu’utin pään sisään ja heilutin sitä ympäriinsä sanoen: ”Sitäkö sinä haluat?” Hän voihki äänekkäästi: ”Joo”, oli kaikki, mitä hän pystyi sanomaan. Joten työnnyin sisään ja katselin sen liukuvan hitaasti, hellittämättä ylös hänen persekanavaansa, kunnes hänen jalkansa olivat ylhäällä varpaillaan. Sitten hän sanoi: ’Ai niin!’ Pidin häntä kullillani ylhäällä, kun hänen jalkansa alkoivat täristä. Hän alkoi heiluttaa persettään yrittäen kyrpääni kyrpääni. Olin kuitenkin syvä ja luja. Älä ymmärrä minua väärin, se tuntui hyvältä. Halusin vain lähettää hänelle viestin, jonka hän muistaisi. Kun hän tarvitsee sitä, voin toimittaa.

Vetäydyin taaksepäin päästääkseni hänet alas ja hän heilui, mutta yritti pitää kullini syvällä perseessä. Aloin pumpata sisään ja ulos. Hänen hengityksensä muuttui nopeaksi ja hän voihkaisi kovempaa mitä kauemmin menimme. Kurottauduin ylös ja hieroin hänen pirteitä rintojaan, puristin hänen kovia nännejään ja työnsin hänet seinää vasten, jälleen varpaille ja pidin häntä siinä. Hänen ruumiinsa oli veltto ja tärisi, kun hän lyyhistyi seinää vasten. Kuiskasin hänen korvaansa: ”Rakastat tuota munaa perseessäsi, eikö niin?” ”Kyllä”, hän huokaisi. Hakkasin häntä vielä muutaman kerran, antamatta hänen pudota kärkivarpaistaan. Neuvoin häntä paukuttaessani: ”Sinä aiot laukeaa kyrvälleni, eikö niin?” ”Kyllä”, hän huokaisi jälleen hieman vilpittömämmin. Hän on nyt minun: ”Haluat minun nussivan sinua perseeseen, kunnes laukeat milloin haluan, eikö niin?” Hänen äänensä nousi: ’Kyllä!’

Juuri silloin hänen ruumiinsa jäykistyi ja hyppäsi kovaa. Hän huusi ja kynsi seinää, kun pidin häntä jälleen varpaillaan. Hänen perseensä puristui paksun varttani ympärille, kun hän huipentui. Kuulin hänen pillumehujensa tippuvan lattialle. Annoin hänen kouristaa siellä minuutin ajan, kunnes saatoin kertoa, että hän oli melkein valmis. Hakkasin hänen persettään vielä muutaman kerran, kun hänen ruumiinsa alkoi heikentyä. Ei ole mitään järkeä tuhlata tilaisuutta. Sanoin: ’Emme ole vielä valmiita.’ Jean katsoi olkansa yli, ilme väsyneenä sekoitettuna pelkoon Joten jatkoin hänen perseensä hakkaamista ja nostamista varpailleen, kunnes hänen äänensä nousi jälleen. Hän tuli nopeasti uudelleen ja voihki äänekkäästi: ”Voi, minä laukean taas, voi kyllä, voi vittu!” Täydensin sopimustamme sanomalla: ”Nähdään huomenna samaan aikaan. Pidä puskupistoke kiinni. Olkaa valmiina, kuten tänään.”

Hän hengitti kovasti ja hänen jalkansa olivat heikot, kun hän myöntyi: ’Kyllä, mitä ikinä haluatkin.’

Seuraavana päivänä odotin. Autotalli oli auki ja viimeistelin projektia työpöydällä. Aika tuli ja meni. Lopetin olettaen, että hänellä oli toisia ajatuksia eikä hän näyttäisi. Se oli tilaisuus, johon minun oli tartuttava. Tuntia myöhemmin olin lukemassa olohuoneessa, kun oveen koputettiin pehmeästi. Avasin oven ja siellä oli Jean, jolla oli huolestunut ilme kasvoillaan näyttäen siltä, että hän oli kääntymässä ympäri ja lähtemässä. Ilmeiset merkit olivat, että hänen shortsinsa ja toppinsa oli korvattu pitkillä farkuilla ja collegepaidalla. Laitoin päälle viehättävän ystävällisen naapurin ilmeen: ’Etkö tule sisään?’ Hän käveli ovesta hiljaa sisään ja ohjasin hänet olohuoneeseen. ”Olkaa hyvä ja istukaa.”

Kun hän istuutui, näin hänen nykivän ja asettuvan aloilleen. Ehkä hänellä on peppupistoke ohjeiden mukaan. Seisoin tuolini vieressä ja annoin hänelle parhaan ”teinkö jotain väärin” -ilmeeni. Hän katsoi minuun anovin silmin, puristi polvensa yhteen ja sanoi: ’Eilisestä. Kiitos muuten. Mutta en voi jatkaa tätä. Bill on ollut poissa ja tarvitsin apua, siinä kaikki.” Hymyilin ja nyökkäsin: ’Ei, kiitos. Paula ja minä emme harrasta enää paljon seksiä, joten kiitos.” Hän näytti helpottuneelta ja kiemurteli hieman. ”Tiedäthän, että sinulla on hieno siellä. Sileä iho ja kiinteä pyöreys. Joten, kuuma ja kostea. Se oli ilo miellyttää sinua. Voinko kysyä sinulta jotain?” Hän kiemurteli hieman ja hymyili. Katsotaanpa, kuinka luja hän todella on perääntymään.

Katsoin takapihalle: ’Voinko näyttää sinulle joitain kukkia, jotka ovat nousseet esiin?’ Ojensin käteni ja Jean nousi seisomaan. Hän siristi hieman ja heilutti. Sitten hän veti syvään henkeä ja seurasi minua kannelle. Siellä osoitin kukkaa matalalla jalustalla. Hän kumartui haistamaan tuoksua. Kun hän nousi seisomaan, hän säpsähti hieman. Mielenkiintoista, ajattelin itsekseni. Osoitin toisen aivan terassin toisella puolella. Hän suuntasi sitä kohti ja seurasin katsellen, kuinka hän liikutti persettään kävellessään. Uskon, että hänellä on yllään minimulkku. Kun hän kumartui haistamaan sitä, kuulin ilmeisen voihkaisun ja hänen lantionsa tärisi hieman. ”Istutaan tässä hetki. Voitteko säästää aikaa?” Ilme hänen kasvoillaan suli eikä hän vastannut, vaan siirtyi hitaasti penkkiä kohti.

Kun Jean istuutui penkille, hän haukkoi henkeään, heilui ja päästi huokauksen. Nyt olen varma, että hänellä on takapistoke ja pienellä opastuksella tämä voi silti tapahtua. ”Minulla ei ole ollut sellaista hyvää vittua vähään aikaan.” Sanoin hiljaa. Hän punastui hieman ja hymyili. ”Tarkoitan sitä söpöä pientä pepputulppaa… ja mulkkuni… Tarkoitan, pidit aidosta asiasta enemmän kuin lelusta, etkö sinä. Tiedätkö mitä tarkoitan?” Hänen kasvonsa pysyivät punaisina ja hän pudotti silmänsä maahan. Hän yritti piilottaa sen tosiasian, että hän jauhaa hitaasti perseensä penkille. Katselin. ”Voi, katsokaa tätä kasvia täällä.” Sanoin osoittaen suureen ruukkuun istutettua minttua. Kun hän nousi ylös, huomasin, että hän oli selvästi kiihottunut ja kun hän sääti housujaan, huomasin hänen kurottautuvan taaksepäin säätämään poskiensa välissä olevaa minikullia.

Kasvi oli jälleen terassin toisella puolella ja näin, että jokainen askel oli hänelle erittäin stimuloiva. En malttanut odottaa enää, ja kun hän kumartui, laitoin käteni hänen kummulleen peukalo odottavan pepputulpan päällä. ”Voi! Hei!” hän alkoi sanoa. Puristin kättäni työntäen pepputulpan alas ja nostin hänen pillun huulensa ylös. Hän ojensi molemmat kätensä taaksepäin yrittääkseen pysäyttää minut. Pidin lujasti kiinni ja puristin taas. Hänen lantionsa tärisi. ”Voi luoja!” hän huudahti taistelun alkaessa hiipua. Puristin uudestaan ja uudestaan. ”Se iso kyrpä ei koskaan päässyt laukeamaan syvälle perseeseen.” Sanoin jatkaessani. Hän piti edelleen kiinni minusta, mutta hänestä oli tulossa enemmän apua kuin haittaa. ”Mennään sisälle, jotta voin naida sitä persettä vielä kerran. Sitten voimme olla valmiita. OK?” Hän tärisi ajatuksesta ja löysäsi otettaan. Hänen äänensä oli heikentynyt, ”Ok” oli kaikki, mitä hän sanoi. Hän suoristui ja lähti kohti taloa, mutta pidin käteni hänen poskiensa välissä ja hieroin, kun hän heilui olohuoneeseen. Hän vinkui hieman, kun pysähdyimme.

”Pidät isosta kullistani perseessäsi, eikö niin?” Kerskailin kysymyksilläni heilutellessani tulppaa ja hänen pilluaan. Pieni pakottaminen auttaa vakuuttamaan hänet siitä, mitä me molemmat haluamme. ”Kyllä!” hän myönsi. Halusin varmistaa, että hän oli todella valmis. Painoin vahvalla kädellä hänen poskiensa väliin. ”Haluatko minun nussivan tätä kuumaa persettäsi?” Hän haukkoi henkeään, kun hänet nostettiin varpailleen. Hänen ruumiinsa nykäisi ja tärisi, kun pidin häntä siinä. ”Voi! Hitto.’ Melkein valmis, ajattelin itsekseni. ”Kerro minulle, että pidät siitä, että hakkaan persettäsi, kunnes laukeat.” Seisoin edelleen hänen takanaan, kun hän kumartui eteenpäin ja kaareutui selkäänsä ja katsoi olkansa yli sanoakseen: ”Tee vain se.” Vedin käteni pois ja istuin hitaasti suosikkituoliini. Hän pomppi perseensä ilmassa ja ilme hänen kasvoillaan muuttui mielivaltaiseksi. Molemmilla käsillä hän veti poskensa erilleen housujensa läpi ja hieroi halkeamaansa: ”Hyvä on, haluan sinun saavan minut laukeamaan.” Nyt voimme aloittaa.

Nousin ylös ja suljin varjostimet: ’Ota vaatteesi pois. Haluan nähdä tuon puhtaan pillusi.” Kun hänen vaatteensa oli riisuttu, näin vihdoin hänen kauniin pillunsa. Hänen huulensa kurkistivat ulos hänen rypystään, joka oli punainen kuin hänen kasvonsa. Vaatteeni riisuttiin yhtä nopeasti, luuni työntyi suoraan ulos. Hänen pillunsa oli puhtaaksi ajeltu lukuun ottamatta pientä V-muotoista kiharaa karvaa, joka osoitti klitorista. Jeanilla oli toinen käsi pitäen minikullia paikallaan ja hän heilutti sitä ympäriinsä ja tuijotti kovan miehen lihaani. ”Anna minun syödä sinut ensin ulos. Mene makuulle lattialle.” Hän katsoi minua syyllisyyden ja hämmästyksen ilmeellä. Ojensin hänelle sohvalta tyynyn hänen päätään varten. Päästyään sulavasti maahan hän veti polvensa ylös paljastaen kimaltelevan halkionsa ja pepputulpan, jonka työskentelyä hän jatkoi käsillään. Polvistuin ja puhalsin hänen huulilleen, mikä sai hänet haukkomaan henkeään. Sitten isolla kielellä istutin suuni suoraan hänen pillunsa päälle. Kieleni liukui sujuvasti hänen kuumaan makeaan aarteeseensa.

”Ai niin!” hän murisi samalla kun työnsin hänen pilluaan suullani. Hänen mehukas kyrpänsä nykäisi ja tunsin hänen klitoriksensa kasvavan ulos tökkien odottavia huuliani. Imin ja nuolin sitä, kunnes hän sulkeutui. Sitten liu’uin taitavasti ympäriinsä tarjotakseni hänelle mieheni lihaa hänen nälkäiseen suuhunsa. Hän hengitti raskaasti ja katselin hänen miettivän, mitä tehdä. Hieroin sitä hänen osittain avoimia huuliaan vasten, kunnes hän nuoli sitä ja toivotti sen tervetulleeksi suuhunsa. Käänsin huomioni takaisin hänen nyt tippuvaan pilluunsa. Vähän 69 ennen kuin nussimme. Istutin suuni jälleen hänen pillunsa päälle ja ojensin käteni takaisin tarttuakseni pepputulppaan. Hän vapautti sen osaaviin käsiini. Nyt voisin työstää hänen pilluaan ja persettään samanaikaisesti. Jean alkoi todella päästää irti ja imi kullini sisään. Vedin sen takaisin ulos ohittamatta lyöntiä hänen perseensä ja pillunsa kanssa. Hän imi sitä ja löi päänsä tyynyyn. Nyt hän pitää siitä. Työnsin kieleni syvälle hänen kosteaan aarteeseensa samalla kun työnsin tulppaa hänen takapuoleensa. Vastineeksi hän tarttui vyötäröstäni ja veti sauvani syvälle suuhunsa.

Ei kestänyt kauaa, kun hän tuli, kovaa. Jeanin orgasmi sai hänen vartalonsa kohoamaan ja hän hieroi kulliani. Vetäydyin hieman taaksepäin antaakseni hänen hengittää ja kysyin: ”Pidätkö siitä, eikö niin?” Hän päästi syvän murinan. ”Nyt aion naida tätä pilluasi ennen kuin työnnän sen perseeseen.” Pyörähdin nopeasti ympäri ja asettelin itseni asetettavaksi. Katsoin suoraan hänen huolestuneisiin kasvoihinsa, kun hän sanoi: ’Ei. Odota…’ Mutta oli liian myöhäistä. Hänen pillunsa oli märkä ja kuuma ja yhdellä työnnöllä olin palleja syvällä. ”Voi!” hän haukkoi henkeään. Pumppasin koko pituuden sisään ja ulos. Hän sulki silmänsä ja kietoi jalkansa ympärilleni pitäen minua sisällään. Pumppasin ja hakkasin häpyluumme yhteen. Hän alkoi hyräillä minua vasten huutaen: ”Voi vittu… Kyllä. Se on niin hyvä. Älä lopeta nyt. VOI!” Jean sai toisen orgasmin, tällä kertaa isomman. Hän jäykistyi täristessään. Noin puolivälissä hänen orgasmiaan työnsin kovaa pari kertaa ja hänen orgasminsa alkoi alusta. Lisäpisteitä useista orgasmeista.

Muutaman minuutin suudeltuani hänen nännejään ja hitaita työntöjä vetäydyin ulos. ”En ole vieläkään laukeanut. Kierrä ympäri, jotta voin lyödä tuota suloista persettäsi, kunnes kaadan syvälle sinne. Jean on nyt heikko, mutta innokas ja kaatuu työntää tyynyn lantionsa alle luoden suosikkiasentonsa, jota lyödään. Pepputulppa oli pudonnut pillun jyskytyksen aikana ja liu’utin pään hänen lämpimään tyhjään reikäänsä. ”Oooh!” hän voihkii. En voi olla yrittämättä suostutella häntä edelleen: ”Voitko tuntea kullini perseessäsi?” Hän vastaa nopeasti: ’Kyllä.’ Hän kiertää lantiotaan ja puristaa poskiaan. Työnnän hieman pidemmälle. ”Haluatko lisää?” Hänen lantionsa kohoaa ja hän vaatii: ”Lisää!” Jälleen työnnän sisään, kunnes olen yli puolivälissä. ”Se syvenee.” Nyt hän keinuu taaksepäin työntäen itsensä kovalle sauvalleni sanoen: ’Anna se minulle.’

Nyt en ole ilkeä mies, mutta en voi sille mitään, kun nainen haluaa minun nussivan heitä. ”Kerro minulle, että haluat kyrpäni lyövän persettäsi.” Onneksi hän ei näe sitä pahaa virnettä, joka minulla on kasvoillani, kun sanon niin. Jean hengittää kovasti, hänen ruumiinsa hyräilee edelleen lihalleni: ”Haluan sinun lyövän persettäni kyrvälläsi.” Se on parempi. Liu’utan loppumatkan sisään, kunnes hän alkaa liukua lattialla voimasta. ”Niin syvä.. Hyvä niin”, hän sanoo hämmentyneenä. Liu’un ulos ja täyspitkänä pari kertaa. ”Ai niin, vittu mun perse.” Pumppaan hieman kovemmin. ”Se siitä… Kyllä!” Hän voihkii jokaisella työnnöllä. Sujautan käteni hänen hartioidensa alle ja tartun kiinni. Vedän alas ja työnnän kullini sisään niin syvälle kuin pystyn. Jälleen Jean tärisee ja jäykistyy. ”Jumala, minä laukean taas!” hän sanoo hengästyneenä. Toinen orgasmi jo. Älkäämme pysähtykö tähän.

Joten vedän vähän tapoja ja annan hänen kouristuksensa. Hänen hengityksensä on repaleinen ja hänellä on kevyt hiki ihollaan. ”Haluatko minun laukeavan perseeseen?” Kuulen vain: ’Voi luoja.’ Joten työnnän taas kokonaan sisään ja pidän häntä siellä. ”Voi luoja, kyllä! Cum perseessäni. Haluan sinun laukeavan perseeseeni!” Sen halusin kuulla. Alan työntyä syvälle ja hellittämättä. Hän on nyt täysin sitoutunut ja sovittaa työntöni lantioonsa. Hänen selkänsä on kaareva ja hän puristaa persettään lypsäen jäykkää sauvaani jokaisella vetäytymisellä. Jatkan jyskytystä, kun hänen hengityksensä lyhenee ja lähestyn omaa orgasmiani. ”Huomenna ei ole toista ajatusta. Ei tekosyitä. Tulet ja nussit minua. Eikö?” Jean tietää nyt, mitä haluaa. ”Kyllä!” Hän lähestyy toista orgasmia. Minun on vaadittava: ”Kyllä mitä?”

Jean saa uuden orgasmin ja huutaa: ”Kyllä! Tulen huomenna nussimaan sinua, kiitos!” Kyrpäni jatkaa jyskytystään hänen orgasminsa läpi. ”Hyvää työtä. Saat minut laukeamaan. Oletko valmis?” Hänen äänensä on vinkuva, melkein uupunut: ”Ole kiltti, cum perseessäni, voi luoja.” Kiinnitän hänet alas koko painollani ja alan laukeamaan niin syvälle kuin pystyn. Jälleen hän alkaa lypsää kulliani tuolla kauniilla perseellä. Tällä kertaa olen varma, että hän seuraa perässä.

Seuraavana päivänä ovelleni koputetaan voimakkaasti ja Jeanilla on yllään lyhyet shortsit ja toppi. Hänen kasvonsa ovat punaiset ja hänen silmissään on halun ilme.

Jätä kommentti