Äitipuolta auttamassa

Kenzie Taylor näyttää miten hommat hoidetaan.

Bigtit-tyttö Kenzie Taylorilla on vaikeuksia siirtyä eteenpäin, kun hänen avioliittonsa alkaa hajota. Onneksi hänellä on Charlie, hänen poikapuolensa, jonka puoleen kääntyä hädän hetkellä. Hän kysyy Charlielta, voiko hän keskustella hänen kanssaan. Charlie on hieman hämmentynyt, mutta hän liittyy Kenzien seuraan pöydässä. Kun Kenzie alkaa avata paitaansa paljastaakseen isot tissit, Charlie yrittää saada hänet leikkaamaan sen pois.

Kenzien on tunnettava itsensä toivottavaksi, ja hän jatkaa työskentelyä Charlien vastarintaliikkeessä, kunnes hän lopulta antautuu. Nuo jättiläismäiset DDD: t ovat aivan liikaa kiusauksia, varsinkin kun hän antaa periksi ja käyttää käsiään kosketustutkimukseen. Kenzie ei halua pysähtyä ykköspesälle. pudottamalla polvilleen, hän ponnahtaa Charlien kukon housuistaan ja alkaa imeä häntä BJ: ssä, joka on suunniteltu tekemään poikapuolistaan niin kova, että hän ei voi sanoa ei vitun hänelle.

Kun Kenzie hyppää pöydälle ja antaa polviensa hajota paljastaakseen karvaisen ääliönsä, Charlie ei epäröi mennä siihen. Hän antaa sen povekkaalle äitipuolelleen hänen selässään, ja sitten taas, kun hän nojaa pöydän yli ottamaan koiratyylisen pillun jytinää. Charlie makaa lattialla, jotta Kenzie voi ratsastaa häntä, ensin lehmitytössä ja sitten käänteisessä lehmitytössä. Kun Charlie on valmis murtamaan mutterin, Kenzie huolehtii hänestä kättimellä, joka ohjaa hänen cum-laukaustaan lyömään häntä suoraan suuhun.

Jätä kommentti