Aikuisten tarina: työhaastattelu

Chloella oli pelkoa tämänpäiväisestä haastattelusta Booth’sissa, tunnetussa, mutta surullisenkuuluisasti yksityisessä kustantamossa Lontoossa. Hän tiesi, että he olivat hyvä yritys, mutta työnkuva oli epämääräinen eikä hän ollut valmistautunut.

Rekrytointivirkailija oli ottanut häneen yhteyttä nimettömästi ja kertonut hänelle, että yrityksen toimitusjohtaja oli jahdannut häntä. Mies oli sanonut, että hän oli ensimmäinen henkilö, jonka hän tiesi edes kutsuvan haastatteluun. Chloe oli iloinen ja kiinnostunut tästä yrityksestä. Pa-aloituspalkalla 100 000 puntaa vuodessa plus bonukset, se oli neljä kertaa hänen nykyinen niukka palkkansa – hän tiesi, että sen oli oltava syytä mennä.

Hän pukeutui terävästi, koristaen laihaa hahmoaan tiukassa lyijykynähameessa, joka halasi persettään ja reisiään täydellisesti. Siinä oli melko antelias viilto polvesta ylöspäin, joka näytti hänen sävytetyn reitensä liikkuessaan. On selvää, että avain hyvään tunteeseen on käyttää hyviä alusvaatteita, joten hän liukastui silkkisiin mustiin ranskalaisiin alushousuihin ja vastaaviin balconnette-rintaliiveihin, jotka työnsivät rintansa ylöspäin kahteen kauniiseen kumpuun. Hänen pitkät jalkansa olivat vaatimattomasti melkein peitetty sileillä sukilla, joita henkselit pitivät.

Päällä hän peitti kirkkaan valkoisen paidan, jättäen muutaman napin auki, jotta hänen upea pilkkomisensa näkyisi. Ei haitannut olla seksikäs haastattelussa, tietäen, että hänen haastattelijansa oli hyvin todennäköisesti mies – Booths oli tunnettu siitä, että hänellä oli vain miehille tarkoitettu työntekijäkunta. Tähän asti hän ajatteli, toivottavasti.

Hän käytti älykästä vyötä parantaakseen pientä vyötäröään ja täydensi asunsa uusilla kengillä – 4 ” piikkikorkoisilla stiletoilla. Ulkonäkö oli ammattimainen, mutta seksikäs – kaikki hänen käyränsä näyttivät juuri oikeaan vaikutukseen.

Booth’s oli lähettänyt auton hakemaan häntä, ja Chloe oli vaikuttunut, kun tyylikäs Bentley heilui talonsa edessä. Hän ajatteli, että jo hyvä alku.

Lyhyen matkan jälkeen hänet pudotettiin mahtavan 10-kerroksisen toimistokorttelin valtavien porttien ulkopuolelle. Vartija tarkisti haastattelupyyntökirjeen, sitten hänen kuvansa ja soitti boothille vahvistusta varten. Chloe mietti, myivätkö he salaa aseita, – ottaen huomioon, että kuka tahansa joutui hässäkkään päästäkseen rakennukseen.

Lopulta portit olivat auki ja hän tunkeutui tontin yli päästäkseen rakennukseen. Vastaanotto oli suuren neliön käytävän toisessa päässä, täynnä kalliita näköisiä veistoksia ja tietysti neljä muuta vartijaa. Kummallista kyllä, vastaanotossa oli jopa mies – yleensä useimmat yritykset palkkasivat chloen kaltaisen (eli kauniin) kaltaisen henkilön tekemään sellaisia juttuja. Hän kysyi lisää turvakysymyksiä, tämä oli yhtä paha kuin tulli.

15 minuuttia myöhemmin hän sai vihdoin mennä ylös. Haastattelu oli tarkoitus pitää md: n yksityisessä toimistossa rakennuksen ylimmässä kerroksessa, ja yksi vartijoista saattoi hänet hissille. ”Onnea menetykseen”, hän sanoi” ”Olen varma, että pärjäät hyvin.” Chloe hymyili, kun hissin ovet sulkeutuivat sujuvasti.

Kymmenennessä kerroksessa häntä tervehti John, herra Hitchinin avustaja. ”Tervetuloa Boothsiin”, hän sanoi” ”Seuratkaa minua.”

Hän käveli Johanneksen takana pitkin käytävää, jossa oli vaurautta kaikkialla. Lumoavat maalaukset, puupanelointi ja niin paksu matto, että Chloe halusi upottaa paljaat jalkansa siihen.

Johannes koputti varovasti raskaaseen oveen toimistoon ja työnsi sen varovasti auki. Sisällä, valtavan mahonkipöydän takana, istui herra Hitchin itse. Hän nousi seisomaan Chloen astuessa huoneeseen. ”Kiitos John”, hän sanoi, ”Minä jatkan tästä.”

Hitchin oli hyvin hoidettu, Chloe ajatteli. Ehkä 40-luvun puolivälissä tummat hiukset, hyvät hampaat ja suuri, vaikuttava kehys. Hän näki, miksi köyhä, rikkakasvien näköinen John näytti pelokkaalta.

Hän istui pöydän toisella puolella, kun hän kaatoi hänet oudosti, ei teetä tai kahvia, vaan lasillisen samppanjaa.

”Me haluamme tehdä asiat omalla tavallamme Boothsissa”, sanoi hän ojentaessaan sen hänelle ”Haittaako?”

”Ei herra”, Chloe vastasi ”Ainakaan minun ei tarvitse huolehtia hermoista.”

Hän hymyili hänelle, ja hän huomasi, että hänen silmänsä viipyivät hänen täydessä rinnoissaan, jotka valuivat hänen paidastaan.

”No, Chloe, nyt en usko tyhmiin haastattelukysymyksiin – haluaisin nähdä sinut toiminnassa”, hän sanoi hymyillen. ”Haastattelun ensimmäinen osa on siis sanelu. Avaa kannettava tietokone, niin aloitamme.”

Hän teki kuten hän sanoi, ja avasi pienen kannettavan tietokoneen (räätälöity Boothsin logolla), kun hän alkoi lukea pienestä kirjasta, jota hän piti hänen edessään. Hän kirjoitti nopeasti, hänen herkät, ranskalaiset hoidetut sormensa liikkuivat nopeasti näppäimistön yli.

”Ok, nyt riittää”, hän sanoi kymmenen minuutin kuluttua. ”Jos voisit vain antaa minulle sen, mitä olet tehnyt sellaisenaan, niin tarkistan vain mahdolliset virheet.”

Hän otti tietokoneen häneltä ja hän näki hänen lukevan, mitä hän oli kirjoittanut, ja alkoi hermostua, kun hän paheksui aina silloin tällöin, epäilemättä huomaten muutamia kirjoitusvirheitä. Tämä oli aika epäreilua, hän ajatteli.

”Chloe, on muutamia virheitä, jotka haluaisin käydä läpi kanssasi”, hän sanoi, näyttäen vakavalta ”Voisitko tulla pöydän tälle puolelle?”

Kun hän nousi seisomaan, hän huomasi hänen katsovan hänen pilkkomistaan uudelleen. Hän käveli hänen luokseen ja nojasi toisen käden hänen pöydälleen katsomaan kannettavan tietokoneen pientä näyttöä. Hän osoitti ensimmäistä kappaletta ja korosti kirjoitusvirhettä.

”Chloe, tämä on aika perusjuttua. Mutta arvostan sitä, ettet ehtinyt tarkistaa sitä ennen kuin annoit sen minulle. Katso loput asiakirjasta ja katso, voitko päästä eroon muista virheistä juuri nyt.”

Hän alkoi lukea asiakirjaa tarkemmin ja alkoi huolellisesti muokata erilaisia virheitä, jotka olivat täynnä koko ajan.

”En olisi huolissani tästä kaikesta,” hän sanoi, ”koska roolissasi tulee olemaan joitain muita melko tärkeitä näkökohtia.” Kun hän sanoi tämän, hän tunsi hänen asettavan kätensä hänen pohjalleen, silitti hänen käyriään tiukan sopivan hameen päälle.

Hän oli yllättynyt, mutta tiesi, että syvällä sisimmässään työtarjouksessa oli oltava narut kiinnitettyinä. Mikään muu PA-työ hänen kokemuksellaan ei olisi koskaan maksanut 100 000 puntaa, ja hän muisteli lukeneensa ”antelias bonusrakenne”.

”Olen valmis ottamaan vastaan lisätehtäviä, sir”, Chloe sanoi ja teeskenteli yhä lukevansa asiakirjan. Hitchinin käsi liukui alas ja alkoi liikkua hameen alla. Hame oli tiukka, ja hänen kätensä pääsi vain niin pitkälle. Hän siirsi tuoliaan hieman taaksepäin, antaen tilaa hänen ja työpöydän väliin.

”Seiso edessäni, kiitos.” Hän määräsi, ja hän teki niin kuin käskettiin, liikkuen yli ja seisoen pystyssä, kohti häntä.

Hän työnsi hänen hameensa korkeammalle ja sitten enemmän, paljastaen hänen henkselit, ja sitten kunnes hänen alushousunsa altistuivat hänelle. Hänen kätensä jäljitti polun hänen sileän reitensä sisäpuolelle melkein huipulle ja vetäytyi sitten pois.

”Kääntykää ympäri ja riisukaa paitanne ja hame.” Hän haukkui.

Chloe kääntyi ympäri kohtaamaan hänet ja alkoi hitaasti avata paitaansa, ja kun hän teki niin, hänen upeat tissit tulivat täysin hänen näkyvilleen. Hän hymyili katsellessaan hänen kireää vartaloaan silkkisissä, provosoivissa alusvaatteissa, joita hänellä oli yllään, ottaen myös henkselit ja korkokengät.

”Poista rintaliivit ja pikkuhousut.”

Chloe tiesi, että tämän työn täytyy olla sen arvoista. Yksi shag ja hän sai työn, ja hän oli melko viehättävä. Hän avasi rintaliiviensä soljen ja vapautti täydelliset tissit, ja kun ne altistuivat ilmalle, hänen nänninsä kiristettiin pieniksi vaaleanpunaisiksi silmuiksi. Hän astui ulos pikkuhousuistaan ja seisoi sukkahousuissaan ja korkokengissään hänen edessään.

Hän kurotti eteenpäin ja silitti hänen rintojensa ääriviivoja ja muokkasi sitten hänen pert-nänniään melko karkeasti. Hän näki, että hän oli jo kova housujensa läpi, ja hän näytti isolta.

”Kääntykää ympäri ja nojatkaa pöydän yli,” hän sanoi, ”ja avatkaa jalkanne.”

Chloe teki kuten käski ja tunsi pillunsa auki. Hän tunsi olonsa kuumaksi, kun hänelle kerrottiin, mitä tehdä, eikä hänellä ollut juurikaan hallintaa teoistaan. Hän oli hallitseva ja voimakas, eikä hän tuntenut, että hän voisi tehdä toisin.

Hän silitti häntä reiteen uudelleen, ja tällä kertaa hän saavutti reitensä yläosan ja kuppasi hänen pillua.

”Olet hyvä tyttö”, sanoi hän, nojaten hänen päälleen ”jolla on mukava ajeltu pillu – pidämme siitä sellaisena täällä.”

Hän tunsi itsensä kastuneeksi, kun hän alkoi koskettaa häntä , löytäen hänen klitoriksensa ja kiertämällä sormensa sen ympärillä ensin varovasti ja sitten kovemmin.

”Et saa tulla ennen kuin sanon niin, Chloe”, hän totesi. Hän kaasutti, koska tästä huolimatta hän jatkoi klitoriksensa työtä, ja hän tunsi pillunsa tulevan yhä märämmäksi.

Hän liikutti käsiään ja työnsi hitaasti kaksi sormea pillunsa sisään ja alkoi sitten täyttää häntä sormillaan, työntämällä kolmannen ja työntämällä ne hänen sisälleen toistuvasti. Hän voihki, ja mies tarttui hänen hiustensa takaosaan. ”Sanoin sinulle, Chloe – et saa tulla ennen kuin sanon niin – hiljainen!”

Hän hiljensi itsensä, ja hän jatkoi entiseen tapaan työntäen vielä yhden sormen hänen sisälleen. Hän tunsi olevansa niin uppoutunut siihen, mitä hän teki, ja hän alkoi nauttia siitä, että hän käytti häntä haluamallaan tavalla. Hän otti kätensä pois, ja hän kuuli hänen nousevan valtavasta nahkatuolistaan ja kuuli hänen vetoketjunsa liikkuvan alas, ja erittäin pehmeän tömähdyksen, kun hänen housuvyönsä osui lattiaan.

Hän liikkui hänen takanaan ja läimäytti häntä jyrkästi perseeseen. ”Nyt panen sinua kunnolla, Chloe, ja sinä menet joka vitun sekuntiin.” Kun hän sanoi, että hän törmäsi kulllinsa pillun sisällä ja työnsi itsensä syvälle hänen sisälleen, ja hän tunsi tiukan pillun venyvän, kun hänen valtava kulli otti hänet kokonaan.

Hän alkoi naida häntä kovasti, työntäen itsensä jyrkästi ylös ja täyttämällä hänet, ja hän tunsi jännityksen aaltoja, kun hän antoi hänelle periksi. Hän veti hänen lantionsa vielä lähemmäksi viedäkseen hänet syvästi ja hän valitti ilolla. Kun hän teki sen, hän piti toista kättä hänen suunsa päällä.

”Minähän sanoin, etten ennen kuin sanon niin.” Hän piti yhtä kättä hänen suunsa päällä ja jatkoi hänen naimistaan ja läimäytti häntä kovasti hänen perseeseensä rangaistuksena.

Hänen lihava, pitkä kulli työnsi sisään ja ulos hänen märäsyydestään noin tunnin ajan, ja hänen piti tuoda itsensä takaisin reunalta useita kertoja varmistaakseen, että hän ei cum.

”Ok, Chloe, olen valmis, ja niin olet sinäkin, joten kun sanon tule, voit”, hän haukkui, ja hän lisäsi työntönopeuttaan nopeammin ja nopeammin, ja kun hän teki niin, hän tarttui uudelleen hänen hiustensa takaosaan, veti hänen päänsä takaisin ja jatkoi panemista. Hän liikkui lähellä hänen korvaansa ja kuiskasi ”tule” ja hän piti hänen päätään, kun hän työnsi itsensä jyrkästi häneen.

Chloe päästi itsensä menemään, tuntien orgasmin aaltoja ja hän valitti äänekkäästi ”vittu, vittu, olen tulossa, kovempi, voi!” Hän huusi, kun hän työnsi häntä kovaa ja hän tuli, kuten hän teki, ja hän piti häntä alhaalla, kun hän työnsi häntä viimeisen kerran, ja hänen ruumiinsa putosi hänen päälleen, kiinnittäen hänet alas.

Hän kuiskasi hänen korvaansa, kun hän tunsi pillun kiristyvän ja rentoutuvan orgasmin aaltojen kanssa, hänen kukkonsa ympärillä edelleen hänen sisällään ”Työ on sinun, Chloe.”

Hän pukeutui hänen eteensä hymyillen siitä, että hänellä oli niin nautinnollinen työhaastattelu.

”Voit aloittaa maanantaina, Chloe.” Hitchin sanoi hymyillen.

”Hienoa, kiitos herra Hitchinille, kiitos kaikesta.” Chloe vastasi. Hän otti laukkunsa ja kääntyi lähteäkseen hänen toimistostaan.

”Ja Chloe”, Hitchin sanoi, ”tämä päivä ei ollut vain kertaluonteinen. Vaadin sinua täyttämään kaikki ohjeeni maanantaista lähtien. ”

Chloe hymyili ajatellen, että tuollainen naiminen ei olisi huono asia. ”Tietenkin, sir, haluatteko minun tekevän jotain erityisesti maanantaina?”

”No”, hän sanoi hymyillen ”Ensimmäinen ohjeeni on, että et käytä alusvaatteita …”.

Jätä kommentti